Woodward Street Office

http://melling-architects.co.nz/wp-content/uploads/2015/06/woodward_detail_01.jpg http://melling-architects.co.nz/wp-content/uploads/2015/06/woodward_detail_02.jpg

A fit out of a heritage office space at the business end of town. The space is divided by 2 large glass sliding doors into a three segments which contain a meeting/recreation room, work space & kitchenette, and semi-contained office respectively. The sliding door placement is dictated by the location of the structural concrete frames that support the above floor. A minimal material range of glazed aluminium doors, black rubber flooring, timber bench tops, and exposed cable trays make for a simple light filled space where business, table tennis, and after work beverages can be accommodated.

2014

Woodward Street, Wellington, NZ

http://melling-architects.co.nz/wp-content/uploads/2015/06/woodward_detail_03.jpg